Bannerbilde

Multiblokks Gangbaneheller

Multiblokks Gangbaneheller

I arbeidet med gangbanehellene var utviklerne i Multiblokk opptatt av å produsere en betongstein som gir arealet et tiltalende, noe eksklusivt utseende.

Oppdatert:  20 mai 2020

De er allsidige, solide og kjøresterke og egner seg til å fremheve kvaliteten på arealet. Samtidig er også disse betonghellene funksjonelle og fleksible.

Gangbanehelle fra Multiblokk leveres i åtte ulike størrelser. De produseres i tillegg som permeabelt dekke.

Den største Gangbanehellen er på hele 60 x 90 cm. Hver størrelse kan leve sitt eget liv, eller kombineres med andre. Dette gjør det mulig å mikse nesten tilfeldig. Landskapsarkitekter har ved flere prosjekt også benyttet de ulike Gangbanehellene våre til å danne striper og andre mønster.

Gangbaneheller Dren er benyttet ved  Havnespeilet i Sandnes sentrum.

Her kan du lese en artikkel om hvorfor landskapsarkitekten i Asplan Viak valgte å benytte Gangbane Dren ved Havneparken i Sandnes.

Gangbaneheller gir uterommet et suverent, eksklusivt preg og gjør seg ekstra godt på romslige flater. Hellene leveres i grå utførelse og kan i tillegg spesialbestilles i Facemix-variant. Da er den impregnert og har en ekstra forseggjort overflate.

Gangbanehellene er kjøresterke. Multiblokks siste prestisjefylte leveranse gikk til Kollektivterminalen i Sandnes. Der er gangbaneheller lagt i fiskebeinsmønster. På den måten har landskapsarkitektene kombinert ønsket om et staselig byrom, med et dekke som tåler vridningskrefter.

Multiblokk leverer også Gangbaneheller med et børstet utseende. Strukturen følger retningene i steinen, og gir en mer livfull og spennende overflate.