Bannerbilde

Tid for å tenke tilbehør

Tid for å tenke tilbehør

Høsten er tiden for å skape lyspunkt ute, for et litt langsommere tempo og for å legge gode planer.

Oppdatert:  23 oktober 2019

Utelys er både praktisk og trivselsskapende, det hever tryggheten i uteområdet ditt og kan benyttes til å kamuflere. Visste du det?

Tradisjonell utebelysning lyser opp trapper, inngangsparti og kanskje litt av gårdsplassen. Lampene er der for at vi skal kunne bevege oss trygt fra ett sted til et annet på utsiden av huset. Men utendørs belysning kan også skape liv i hagen i vintermørket. Et kjært blikkfang utenfor stuevinduet kan lyses opp hele vinteren. Og hvis belysningen ute er riktig, kan hagen gi en meropplevelse innenfra hele den mørke årstiden.

Her er et lite knippe artikler om belysning i hagen, og belysningsproduktene våre.

Høst handler også om forberedelser til våren. Fjern lauv og annet rusk fra gårdsplassen før vinteren. Det letter vedlikeholdsarbeidet og gir en trivelig start i hagen når det igjen begynner å lysne.

Birka er et drenerende belegg som skaper god stemning i hagen.Nedbør som samler seg er utrivelig, og kan i ferste fall føre til skader. Dette kan forebygges ved at vann dreneres til grunnen gjennom åpninger i dekket. Der har vi flere alternativer å velge mellom, både for provate og offentlige områder. Vann kan også ledes vekk via små kummer eller renne-løsninger.

Ulma multiV+ systemet er en spesialdesignet dreneringsløsning med en optimalisert V-form som gir høyere gjennomstrømningshastighet.

Ulma Self-systemet er utviklet for områder med spiradisk biltrafikk. Disse kan brukes på fremsiden av garasjen, interne veier, med mer.

Ulma renne fjerner overvannet før det renner inn i garasjen.

Nylig besøkte vi en virkelig trivelig hage på Tjelta. Hageeieren har valgt å bygge med betong og har brukt grus som belegg i gangstier. Under grusen har han lagt matter av Gravelfix, et produkt vi virkelig anbefaler som underlag for å holde småstein på plass. Gravelfix gjør nytten.

Vi er veldig glade i betongprodukter, men stein har avgjort også sin sjarm! Gravelfix er en «matte» med fiberduk under. Selve strukturen er delt inn i bivokslignende åpninger. Legg Gracelfix på bakken og strø småstein over, så blir de liggende!

Ta kontakt så forteller vi mer!