Bannerbilde

Fordrøyning på taket

 • Tørr, trivelig takterrasse! Les mer

  Tørr, trivelig takterrasse!

  Leilighetskomplekset Lilleborg Terrasse har et lett, fordrøyende betongtak. Uterom på taket øker trivselen, gir høyere attraktivitet og tilsvarende høyere utleie- og salgspriser. Hva venter du på?

 • Urbant uterom; Det første fullskalataket er lagt! Les mer

  Urbant uterom; Det første fullskalataket er lagt!

  Sammen med partnere i Klima 2050 utviklet og lanserte Multiblokk i fjor konseptet «Urbane uterom.» Dette er funksjonelle og fordrøyende uterom på tak, og åpner for et vell av muligheter. Sammen med Sola Hage & Anlegg er det første taket lagt.

 • Urbane tak blir miljøvennlige uterom Les mer

  Urbane tak blir miljøvennlige uterom

  De tre firmaene Multiblokk, Leca Norge og Bergknapp har etablert partnerskapet Urbane Uterom, der vi tilbyr gode løsninger for grønne tak. Vi er i oppstartsfasen og trenger pilotprosjekter.

 • Fordrøyende uterom på tak fenger Les mer

  Fordrøyende uterom på tak fenger

  Nedbør må i størst mulig grad håndteres der den lander. Fordrøyning på tak er en potensielt meget god løsning, som tilfører bygg flere tilleggsverdier. Derfor har Multiblokk, i samarbeid med solide partnere, arbeidet frem et fordrøyende tak som presenteres under merkevaren Urbane Uterom.

 • Brukt det grønne taket Les mer

  Brukt det grønne taket

  En frodig oase, lune solkroker, solvendte sitteplasser og en skjermende vegg? Høres det trivelig ut? Du kan få det på taket.