Bannerbilde

En fargerik belegningsstein å bli glad av

En fargerik belegningsstein å bli glad av

Et hus i en sørvendt skråning i Kleppe, og en innkjørsel som har ventet lenge på å få det riktige dekke.

Huseieren, Ole Bent Nese, hadde lenge lurt frem og tilbake på hva han skulle velge. Svaret fant han i en katalog fra Multiblokk: Multimix Fargemix. Dette er en belegningssteinen som blant annet passer til rustikke miljø, og gir liv og varme til større flater. Her, i gårdsplassen på Kleppe, fremhever fargene i belegningssteinen den vakre, kraftige, lødde natursteinsmuren  langs innkjørselen.

Se hvor lekkert Multimix-steinen fra Multiblokk spiller sammen med natursteinsmuren og blomstene i krukke.Gårdsplassen er 135 kvadratmeter. Ole Bent Nese er en praktisk anlagt mann, som liker å ha det ryddig og fint rundt seg. Siden midten av nittitallet han innkjørselen vært belagt med grus. Nå har han funksjonell og fargerik betongstein utenfor dørene.
– Du er fornøyd?
– Veldig!

Multimix Fargemix fra Multiblokk er en tromlet belegningsstein som egner seg i et rustikk hagemiljø.


Fakta:

  • Multimix er en belegningsstein-familie med flere fargevarianter.
  • Multimix Fargemix er en belegningssteinen som gir ekstra liv til uteområdet. Den passer spesielt godt til områder hvor det øvrige uteområdet er mer nøytralt, slik at fargene i steinen og i bygg, murer og annet rundt ikke konkurrerer om oppmerksomheten.
  • Belegningssteinen Multimix Fargemix er en blanding av steiner i koks, rød og brun.
  • Multimix Fargemix kan legges tilfeldig, eller i mønster. Det er bare å la smak og behag få avgjøre.