Bannerbilde

Helle kontrast hos Casa Pedersen

Helle kontrast hos Casa Pedersen

Gjennom instgramkontoen Casa_Pedersen deler Sandra Pedersen alt fra interiør til sminke, klær og hage. Nylig publiserte hun bilder fra uterommet sitt, og skriver ENDELIG!

Tekst: Inger Anita Merkesdal   
Produkter i denne artikkelen:   Grå/koks 30 x 30 x 7

Paret har ca. 130 kvadratmeter av Multiblokks Helle Kontrast til gårdsrommet og hagen sin, og er strålende fornøyd.

Sandra Pedersen beskriver på Instagramkontoen sin hvor fornøyd hun er med steinen fra Multiblokk. – Jeg tror ikke det går an å beskrive hvor deilig det var å få på plass, Og for en forandring litt stein kan gjøre! skriver hun om oppgraderingen av uterommet.

Paret Sandra Pedersen og samboeren mener Helle kontrast er en nydelig stein. De har også valgt å bruke elvestein som drenering for et mer naturlig resultat, fremfor rist.

Kontrast med sjatteringer

Multiblokks Helle Kontrast er 30 x 30 x 7 cm. stor. Dette er en helt nye serie to-lags heller og belegningsstein, med utsøkte kvaliteter og fornuftige priser.

Felles for hellene og belegningssteinen i serien er at vi har brukt større mengder finstoff i betongblandingen. Dette gir tydeligere sjatteringer og mer liv i overflaten. Nettopp derfor har vi kalt serien for Kontrast.

De store hellene skaper et ryddig inntrykk, har en oppgradert overflate og gir forenklet vedlikehold.

De senere årene har stadig flere hageeiere valgt større heller, fremfor belegningsstein. Heller gir et noe mer eksklusivt preg, og har færre fuger. Estetisk blir heller gjerne mer ryddig, i tillegg er vedlikeholdet enklere.

Det spesielle med kontrastserien er at fargespillet i overflatene kommer frem på en rolig og behagelig måte. Det bidrar til å myke opp inntrykket av hellene i utemiljøet.

Gjennom flere år ser vi en tydelig trend hvor hageeiere investerer mer for å få en stilig og funksjonell hage de kan bruke og trives med i hverdag og fest.