Bannerbilde

Hæhre besøkte Skjæveland

Hæhre besøkte Skjæveland

I en tid nå har Skjæveland levert betongvarer til betydelige Hæhre-prosjekt på Østlandet og i Telemark. I juni besøkte entreprenøren betongvarebedriften i Sandnes. Det gjør godt å bli kjent.

Tekst: Inger Anita Merkesdal    Oppdatert:  26 juni 2019

– Vi har jo vært på besøk hos andre leverandører før. Men dette var nytt for oss og dette var en veldig bra opplevelse, forteller Ola Petter Hagen i etterkant. Han er fagansvarlig innen VA hos Hæhre.

– Programmet var bra. Innledningsvis spøkte vi med at programmet var så innholdsrikt at vi måtte ta med oss joggesko! sier han og ler.
– Men det gikk bra.

Dette var bedriftens første besøk hos Skjæveland og Multiblokk.
– Vi fikk et veldig positivt oppfatning av selskapene. Produksjonen og lageret fremstår som ryddig og ordentlig, det er også et inntrykk å få, beskriver VA-mannen.

Fellesbildet er fra ett av anleggene som Hæhre besøkte sammen med Skjæveland-folk i juni 2019. Fra v. Arvid Lillebø, Ola Petter Hagen, Dan Andre Larsen, Tore Gunnar Karlsen, Inge Furenes, Terje Martinsheimen, Terje Myrdal, Oddgeir Tjessem, Idun Østgård og Silje Vagle.

Innholdsrikt

Prosjektkoordinator Silje Vagle ble opprinnelig ansatt for å ivareta Skjævelands ansvar overfor nettopp Hæhre. Nå hadde hun også vertinneansvar og koordinerte besøket.

Silje VagleSammen med sentrale personer fra Skjæveland besøkte Hæhre-folkene både Skjæveland-fabrikken og Multiblokk. De besøkte flere anlegg som Skjæveland leverer til. De fikk en omvisning på Brunnholen Bru, som er knyttet til fordrøningsrenseanlegget ved testfeltet hos Multiblokk, og en omvisning på selve Test- og demonstrasjonsfeltet.

I tillegg opplevde de  TS-museet, og hadde rikelig  anledning til å bli bedre kjent med enkeltmennesker og bedriftene i Skjæveland Gruppen.


Lærerikt og sosialt

Akkurat det var et vesentlig mål med besøket. Det er godt å bli bedre kjent, da må en bruke tid sammen.

– Vi har store leveranser til Hæhre, og vi ønsket å gi dem anledning til å bli bedre kjent med oss. Vi ønsker også å vise at vi kan bidra med mer enn produkter. Gjennom systematisk innsats over flere år har vi bygget kompetanse og utviklet helhetlige løsninger, som gjør at vi kan bli med på å løse kundenes utfordringer fra starten av planleggingen. Gjennom dette besøket fikk vi anledning til å vise hvorfor gjør ting på en annen måte enn det øvrige betongvareleverandører gjør. Det er også viktig og godt å treffes for å få bedre forståelse for hverandres hverdag og utfordringer, forklarer hun.

På planen var også en presentasjon av selskapene. Fra besøket på uteområdet hos Multiblokk.