Bannerbilde

Til våre forretningsforbindelser

Skjæveland Cementstøperi AS følger råd og retningslinjer fra våre myndigheter i innsatsen for å hindre spredning av Covid 19-viruset.

Oppdatert:  16 mars 2020

Våre ansatte, kunder og samarbeidspartnere er svært viktige for oss, og vi er opptatt av å redusere risiko for smitte. Som en del av dette vil vi inntil videre unngå reiser, besøk og møter, både ute hos dere og hos oss. Flere av våre kunder har allerede varslet at de ikke ønsker besøk nå.

Vi vil selvfølgelig kunne opprettholde god kontakt på telefon, skype, epost og lignende. Mye informasjon finner dere også her på vår hjemmeside.

Vi er heldigvis godt rustet med varer på lager, og vil gjøre alt vi kan for å håndtere eventuelle bestillinger av spesialproduserte varer. Dette vi likevel, ut fra den videre utviklingen, kunne bli påvirket av eventuelle karantenebestemmelser og eventuell sykdom blant våre  kollegaer. Mange av våre medarbeidere har òg småbarn, og blir berørt av stengte barnehager og skoler, med de følger dette gir for vår bemanning.

Vi støtter de strenge tiltakene som myndighetene nå pålegger alle, og håper at de grep som iverksettes er med på å påvirke at den situasjonen vi nå er midt oppe i ikke blir langvarig, og at vi alle får tilbake en mer normal hverdag så snart som mulig.

Ikke ta på hverandre, men ta vare på hverandre 😊

Med vennlig hilsen Skjæveland Cementstøperi AS